Свечено доделување на дипломи

Почитувани колеги, дипломирани инженери и магистри,
а
Со големо задоволство Ви соопштуваме дека
на 13.09.2022 година (вторник) со почеток во 11:00 часот
во амфитеатарот на УКИМ Факултет за шумарски науки, пејзажна архитектура и екоинженеринг „Ханс Ем“
ќе се одржи свечено доделување на дипломи за сите кои дипломирале/магистрирале до 15 мај 2022 год.
а
Вашите индивидуални покани се веќе доставени на Вашите електронски пошти.
а
Служба за студентски прашања
075 258 181