Отворен ден на УКИМ

УКИМ ги отвора вратите за своите идни студенти 🌼 за сите средношколци кои имаат положено државна матура, давајќи им можност непосредно да се информираат за областите за кои се заинтересирани, да прошетаат низ кампусите, низ лабораториите…
ХЕФ ќе ги отвори своите врати за идните студенти да можат да се запознаат со просторните капацитети, активностите на наставниот и соработничкиот кадар, како и со студиските програми.
Ве очекуваме!
🗓19.8.2022 год.
🕜10-12h / 🕜12-14h