СООПШТЕНИЕ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ во првиот редовен испитен рок во учебната 2022/23 г.

СООПШТЕНИЕ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ

во првиот редовен испитен рок во учебната 2022/23 г.

а

а

Начин на пријавување на испитите: Со физичко присуство.
Рок за пријавувањето на испитите:  од 19.12.2022 г. до 23.12.2022 г. (од понеделник до петок).

а

Сите детални информации се достапни ОВДЕ!

а

Со почит,

Соња Петрова
Дејан Илиевски
Служба за студентски прашања, ХЕФ