ПРИЈАВУВАЊЕ И РАСПОРЕД НА ИСПИТИ: ЕСЕНСКИ ИСПИТЕН РОК 2020/2021 ГОДИНА

Почитувани студенти,

Факултетот за шумарски науки, пејзажна архитектура и екоинженеринг „Ханс Ем“ во состав на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје ги утврди начинот на пријавување и термините за завршните испити во третиот (есенски) испитен рок од учебната 2020/2021 година.

Начин на одржување на испитите: СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО.

Начинот на пријавување и термините за полагање се детално прикажани ОВДЕ.

 

Забелешка:
Студентот може да пристапи на испит на еден од понудените термини.