ТЕРМИНИ ЗА ЗАВРШНИ ИСПИТИ ВО ЛЕТНИОТ (ЈУНСКИ) ИСПИТЕН РОК 2023/24 година

  1. Начин на одржување на испитите: со физичко присуство
  2. Начин на пријавување: сите детали се достапни на следниот ЛИНК.
  3. Термини за полагање: достапни на следниот ЛИНК.
  4. Забелешка: Студентот може да пристапи на испит на еден од понудените термини.