Распоред на испити: есенски испитен рок 2021/2022 година

I. НАЧИН НА ОДРЖУВАЊЕ НА ИСПИТИТЕ: СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО

II. НАЧИН НА ПРИЈАВУВАЊЕ

1. Пријавувањето испит за Септемврискиот испитен рок ќе се врши во периодот од 15-ти до 18-ти Август 2022 година.

2. Пријавувањето испит се врши електронски преки iknow системот и во материјална форма пријавата се заверува во службата за студентски прашања

 

III. ТЕРМИНИ ЗА ПОЛАГАЊЕ – Детален табеларен приказ на следниот ЛИНК.

Забелешка:
Студентот може да пристапи на испит на еден од понудените термини.