СООПШТЕНИЕ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ВО ВТОРА РЕДОВНА ИСПИТНА СЕСИЈА 2023/24 година

Начин на пријавување на испитите:

Со физичко присуство, од 08 до 13 часот.

1. Пријавувањето ќе биде од 29.05 до 31.05.2024 год.
2. Студентот има обврска испитот/-ите најпрво да го/ги пријави електронски преку „iKnow“-системот, а потоа да дојде и во канцеларијата за Студентски прашања на ХЕФ за пријавата да му биде заверена и физички (со печат).
3. Уплата се врши за испити кои се пријавуваат по втор и повеќе пати, како и за пријавување испити од страна на вонредни студенти.

 

Сите детали за пријавувањето на испитите се достапни на следниот ЛИНК.