Заверка на зимски и запишување на летен семестар во учебната 2023/2024 година

СООПШТЕНИЕ

За запишување на летен и заверка на зимски семестар во учебната 2023/24 год

 

  • Термин и работно време:
    12.02 до 16.02.2024 год., од 8:00 до 13:00
  • Уписот ќе се врши со физичко присуство, во канцеларијата на Студентски прашања на ХЕФ.
  • Ве молиме, пред да дојдете физички од вас се очекува семестарот веќе да го имате пријавено електронски во iKnow.

Сите детални информации се дадени на следниот ЛИНК.