Пријавување и распоред на испити: дополнителен априлски испитен рок 2021/2022 година

УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ
ФАКУЛТЕТ ЗА ШУМАРСКИ НАУКИ, ПЕЈЗАЖНА АРХИТЕКТУРА И ЕКОИНЖЕНЕРИНГ „ХАНС ЕМ“

а

ДОПОЛНИТЕЛЕН ИСПИТЕН РОК ЗА ЗАВРШНИ ИСПИТИ 2021/22 година

11 – 15 АПРИЛ 2022 година
а

  1. Во дополнителниот априлски испитен рок можат да се полагаат испити по предмети кои се слушаат во зимски семестар.
  2. Во дополнителниот априлски испитен рок на испит можат да пристапат само студенти кои имаат запишано летен семестар од академската 2021/2022 година со вкупен ангажман најмногу 20 кредити
  3. За начинот на пријавување и термините за полагање на испити ќе дознаете повеќе ОВДЕ.